Home Bellen

Gevel vuil? Nellen bellen!

Steen, beton, metaal, kunststof of hout alle gevels worden uiteindelijk vuil. Nellen Schoonmaakdiensten adviseert graag wat de beste methode is om uw gevel te reinigen en schoon te houden. Bel: 073 534 26 00!


 

Ramen vuil? Nellen bellen!

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt, ramen zien er echter niet altijd mooi uit met de zon er op. Schone ramen zorgen voor een betere uitstraling van uw gebouw en verlengen de levensduur van de afwerking van de kozijnen. Nellen Schoonmaakdiensten maakt graag een passend advies voor de ramen van uw kantoor of bedrijfsgebouw. Bel: 073 534 26 00!


 

Vloer vuil? Nellen bellen!

Tegels, marmoleum, pvc, gietvloer, beton, tapijt hebben allemaal op zijn tijd groot onderhoud nodig. Nellen Schoonmaakdiensten komt graag met een passend advies voor het groot onderhoud van uw vloer. Bel: 073 534 26 00!

 

Kantoor vuil? Nellen bellen!

Een schone werkplek werkt prettiger. Nellen Schoonmaakdiensten bekijkt graag samen met u wat de specifieke wensen zijn en brengt hier een passend advies voor uit. Bel: 073 534 26 00!En voor al het andere... Nellen bellen!

Wij doen er alles aan om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Een klink die los zit? Een lamp die vervangen moet worden? Voor allerhande reparatiewerkzaamheden of hand- en spandiensten staat onze technische dienst voor u klaar. Bel: 073 534 26 00!