Home Blog Bennie Breurken nieuwe bedrijfsleider

Bennie Breurken nieuwe bedrijfsleider

12 augustus 2016

Om onze organisatie te versterken is sinds medio juli Bennie Breurken actief als bedrijfsleider. Hij was al langere tijd in een adviserende rol bij Nellen Schoonmaakdiensten betrokken.

Bennie Breurken (54 jaar, woonachtig in Nuland) brengt ruime ervaring mee in algemene bedrijfsvoering en is het grootste deel van zijn carrière actief in leidinggevende posities, waarvan de laatste 5 jaar als rechterhand van de directie in een dienstverlenende organisatie. Bennie: "Ik ken Nellen Schoonmaakdiensten vanaf de zijlijn al vrij goed en voel me thuis in een informele, praktische, commerciële omgeving. Ik kijk er naar uit om samen met mijn nieuwe collega's verder te bouwen aan dit prachtige familiebedrijf."


Bennie neemt de taken over van Gerrald van Veghel, die per september als partner bij een arbo-adviesbureau aan de slag gaat. Gerrald heeft Bennie intensief begeleid bij de overdracht van zijn werkzaamheden en kennismaking met collega's en relaties. We hebben er het volste vertrouwen in dat we met de komst van Bennie als bedrijfsleider de organisatie versterken en de service en samenwerking
Terug naar nieuwsoverzicht