Home Blog OSB Keurmerk

Nellen behaalt het OSB Keurmerk

17 april 2013

Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen OSB-leden mogen met het speciale OSB-Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden.


Nellen behaalt het OSB Keurmerk

Het OSB-Keurmerk stelt hoge eisen aan schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van de OSB.


De schoonmaaksector heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen meegemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de verharding van de marktverhoudingen door teruglopende schoonmaakbudgetten, scherpe prijsconcurrentie en kortlopende contracten. Veel partijen spelen hierbij een rol, waaronder odrachtgevers en makelaars.


Het stellen van gerichte eisen aan de leden van OSB is een belangrijke eerste stap om meer transparantie te brengen, in de sector èn de markt. Daarnaast ook om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van duurzame marktcondities. Juist daarom is het OSB-Keurmerk nodig.

Inmiddels kunnen wij u met gepaste trots mededelen dat de audit voor de NEN 4400-1 norm, de controle voor de code van verantwoord marktgedrag en de daarbij horende specifieke OSB eisen met succes zijn afgerond. Dat bewijst dat u bij Nellen Schoonmaakdiensten op een uitstekende prijs-/prestatieverhouding kunt (blijven) rekenen. 


Of bekijk de officiële website van het OSB Keurmerk door hier te klikkenTerug naar nieuwsoverzicht