Home Blog Samenwerking met Ricoh Document Center Nijmegen

Samenwerking met Ricoh Document Center Nijmegen

5 april 2018

Nellen Schoonmaakdiensten en Ricoh Document Center Nijmegen –gaan samenwerken. De komende 24 maanden verzorgt Nellen de schoonmaak en glasbewassing bij het Gelderse bedrijf en gedurende dezelfde periode leveren zij print- en documentoplossingen in Nuland.

Samenwerking met Ricoh Document Center Nijmegen

 

Business meets pleasure
De samenwerking is tot stand gekomen in de CSE Lounge van FC Oss, waar beide bedrijven sponsor zijn. Daar kwamen Angel Nellen (van het gelijknamige bedrijf) en Majanka Zonneveld (Ricoh) met elkaar in contact op een manier zoals de club het beoogt: waarbij het nuttige met het aangename gecombineerd wordt.


“Het is fijne manier van netwerken, want je leert elkaar in een gemoedelijke en ontspannen sfeer kennen”, reageert Nellen. “En je komt elkaar op regelmatige basis tegen. Bij 19 thuiswedstrijden, lunches en andere evenementen.”


Een klik 
“En van het één komt het ander”, vult Zonneveld aan. “Leden van de business club gunnen elkaar de handel en Angel en ik hebben een goede klik. We zijn allebei no-nonsense en we houden beiden wel van een dolletje.”

FC Oss en het bestuur van de business club is trots op voorbeelden zoals deze, want dit maakt ons gezellige ondernemersnetwerk ook krachtig.Terug naar nieuwsoverzicht