Home Blog Wederom OSB Keurmerk en NEN 4400-1 normering behaald

Wederom OSB Keurmerk en NEN 4400-1 normering behaald

14 februari 2018

Bij de jaarlijkse inspectie voor NEN 4400-1 normering en het OSB-Keurmerk is opnieuw vastgesteld dat Nellen Schoonmaakdiensten voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. 

Jaarlijks worden wij getoetst voor het OSB-Keurmerk, zodat onze klanten zeker weten dat het schoonmaak- of glazenwassersbedrijf waarmee zij werken vakkundig en netjes omgaat met onder andere dienstverlening, personeel en administratie. In januari 2018 is opnieuw een inspectie uitgevoerd waarbij is vastgesteld dat Nellen Schoonmaakdiensten voldoet aan alle eisen gesteld in de NEN 4400-1 norm en het OSB-Keurmerk. 

 

OSB-keurmerk

Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. Een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf dat is aangesloten bij OSB garandeert kwaliteit en is financieel betrouwbaar. Leden van OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke instelling gecontroleerd op drie onderdelen:


  • NEN 4400-1 (SNA norm)
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag
  • Schoonmaakspecifieke eisen (bijvoorbeeld communicatie tussen schoonmaak- en glazenwasserbedrijf en opdrachtgever, meten van kwaliteit van schoonmaakwerk, beschikken over de juiste verzekeringen en het toetsen van de CAO).


Terug naar nieuwsoverzicht