Home Over Onze visie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de standaard bij Nellen Schoonmaakdiensten. Wij werken al jaren met de meest duurzame middelen en methodes. Onze manier van werken is duurzaam voor zowel het milieu als voor onze medewerkers.


De ingezette methodes verlagen de fysieke belasting op de medewerker. Mede daardoor kunnen de schoonmaakwerkzaamheden op een betere, snellere en hygiënische manier worden uitgevoerd. Samen met  een efficiënte indeling van de werkzaamheden en de filosofie om opdrachtgevers en medewerkers te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden bieden wij een zo hoog mogelijke kwaliteit.


Slim werken levert meer op dan alleen hard werken.

Slim werken is het werk zo inrichten dat het makkelijker en efficiënter is voor de medewerker. Voorbeelden zijn: minder handelingen en normale werktijden. Voor ons begint het met altijd de beste hulpmiddelen op de juiste tijd, op de juiste plaats te hebben. Onze medewerkers kunnen vervolgens het verschil maken. Kwaliteit is de medewerker in staat stellen hun werk goed en efficiënt uit te voeren. De processen van Nellen Schoonmaakdiensten zijn vastgelegd in de kwaliteitsborgingsysteem ISO 9001. Ook is Nellen Schoonmaakdiensten in het bezit van een OSB keurmerk en VCA gecertificeerd. Nellen Schoonmaakdiensten gebruikt alleen gebruiks- en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.


Het resultaat is dat wij woon, werk en leerplekken op een verantwoorde manier schoonhouden. De gebruiker kan hierdoor in een keurig onderhouden pand zijn werk doen. Uw totale schoonmaakwens ligt bij ons in goede handen.