Home Over Referenties

Wat mag schoon kosten?


Onze ervaring leert dat er veel antwoorden mogelijk zijn op deze vraag. Een ondernemers denkt daar anders over dan een facilitair manager. Onze klanten hebben er een duidelijke mening over.

Wat schoonmaak onderaan de streep kost is belangrijk, meer niet allesbepalend. Service wel. Dat is voor ons de reden dat we zijn overgestapt naar Nellen Schoonmaakdiensten. Zij maken die service in de praktijk waar. Door de korte lijnen denken ze mee en geven ze advies, bovendien zijn ze niet te beroerd iets extra’s te doen!


Willie Appeldoorn - facilitair manager Rabobank Bernheze-MaaslandSoms mag het wat meer kosten, soms wat minder. Het is wat mij betreft maatwerk en meedenken, flexibel zijn. Nellen Schoonmaakdiensten speelt goed in op onze wisselende situatie. Zij verzorgen voor ons ook extra onderhoud, technische ondersteuning en op afroep ook huismeesterschap. Het tekent hun flexibiliteit!


Annemieke de Winter - directeur, Regionaal Veiligheidshuis Maas en LeijgraafGoedkoop is duurkoop. Onze eigen slogan is “Kwaliteit wint de strijd”, dat geldt ook voor schoonmaak. Bij Nellen Schoonmaakdiensten wordt niet binnendoor gewerkt, dat is voor ons het allerbelangrijkste. Het moet goed en netjes zijn, daar zijn we bij Nellen zeker van!


Maurice van Loon - vastgoedbeheerder, Van Schijndel BouwgroepPrijs vind ik ondergeschikt aan kwaliteit. Schoon moet schoon zijn. Simpel zat!


Henry van den Heuvel - directeur / mede-eigenaar, De Keizer registermakelaar in assurantiënWij beheren gebouwen voor verschillende Verenigingen van Eigenaren, behoorlijk kritisch publiek. Schoonmaak draait bij ons om een optimale prijs-kwaliteitverhouding en ouderwetse service. Nellen denkt oplossingsgericht, heel concreet en to-the-point. En ze beperken zich niet tot hun ‘vaste taak’, maar zonder dat we erom vragen zorgen ze ook voor bijvoorbeeld onkruidbestrijding of het weghalen van bladeren. Dat vinden ze de normaalste zaak van de wereld. Dat vind ik ouderwetse service!


Stefan Plattel - manager, VB&T GroepWat het waard is. Met andere woorden: de prestaties dienen altijd in verhouding te zijn met de uren. Met Nellen Schoonmaakdiensten verloopt dat altijd correct, verwachting en prestatie komt uitstekend overeen. Bovendien kan ik altijd op ze rekenen, dat is uiteindelijk het meest belangrijke.


Erik van Assche - technical manager, Carpetright