Nellen Bellen
073 534 26 00
Onze vacatures

Nellen behaalt het OSB Keurmerk

Het OSB-Keurmerk is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit voor opdrachtgevers. Alleen OSB-leden mogen met het speciale OSB-Keurmerk logo voeren en ermee naar buiten treden.

Het OSB-Keurmerk stelt hoge eisen aan schoonmaak- en glazenwassersbedrijven die lid zijn van de OSB.

De schoonmaaksector heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen meegemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de verharding van de marktverhoudingen door teruglopende schoonmaakbudgetten, scherpe prijsconcurrentie en kortlopende contracten. Veel partijen spelen hierbij een rol, waaronder opdrachtgevers en makelaars.

Het stellen van gerichte eisen aan de leden van OSB is een belangrijke eerste stap om meer transparantie te brengen, in de sector én de markt. Daarnaast ook om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van duurzame marktcondities. Juist daarom is het OSB-Keurmerk nodig. 

Inmiddels kunnen wij u met gepaste trots mededelen dat de audit voor de NEN 4400-1 norm, de controle voor de code van verantwoord marktgedrag en de daarbij horende specifieke OSB eisen met succes zijn afgerond. Dat bewijst dat u bij Nellen Schoonmaakdiensten op een uitstekende prijs-/prestatieverhouding kunt (blijven) rekenen. 

Of bekijk de officiële website van het OSB Keurmerk door hier te klikken

logo van het osb keurmerk

BLIJE KLANTEN
van munster recyclers heesch logo
gemeente bernheze logo
Jaga klimaat ontwerpers den bsoch
cse cargo service europ logo
vos logistics oss logo
logo sint jozefoord verzorgingshuis
begra magazijninrichting oss logo
Centrum traject en bemoei zorg logo
logo centrum tandzorg 's-hertogenbosch
van wanrooij bouw en ontwikkeling logo
gemeente den bosch logo
caspar de haan onderhoud en renovatie logo