OVER ONS

Het is alweer ruim 40 jaar geleden dat glazenwasser Peter Nellen naast het werk voor zijn toenmalige werkgever als zelfstandig ondernemer aan de slag ging. Na 12 jaar trouw dienstverband begon hij samen met zijn vrouw en daarna snel met enkele medewerkers zijn eigen schoonmaakbedrijf. Direct wist hij zich te onderscheiden op diverse specialismen in de schoonmaakbranche. Naast het wassen van de ramen nam hij ook het dagelijkse schoonmaakonderhoud en specialistisch vloeronderhoud op zich.

Nu, 40 jaar later, staan wij bekend als een dynamisch schoonmaakbedrijf dat zorgt voor schone gebouwen van zowel de binnen- als de buitenzijde voor bedrijven of instellingen. Regulier schoonmaakonderhoud is van groot belang voor zowel het gebouw als de gebruiker daarvan. Daarnaast heeft het gebouw structureel gepast onderhoud nodig om te zorgen dat er geen onnodige gebruikersschade aan het gebouw ontstaat.

In goede handen

Nellen Schoonmaakdiensten maakt gebruik van gekeurde gebruiksmaterialen en gebruiksvriendelijke schoonmaakproducten. Tevens zijn wij aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) en geregistreerd bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen- en Glazenwassersbranche (RAS). Ook zijn we in het bezit van het VCA* en ISO 9001 certificaat.

Ons KAM-beleid is hier te vinden.

Het motto van Nellen Schoonmaakdiensten is dat een gebruiker zijn werk kan uitvoeren in een frisse en hygiënische omgeving in een keurig onderhouden pand. Samen met onze ruim 120 medewerkers tellende organisatie bewijzen wij dagelijks weer dat het totale schoonmaakonderhoud bij ons in goede handen is.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven erna om de kwaliteit van onze diensten telkens te verbeteren. Als een van de eerste schoonmaakbedrijven in de regio hebben wij het OSB-keurmerk verkregen. Het OSB-Keurmerk stelt hoge eisen aan schoonmaak- en glazenwassersbedrijven en is een belangrijke graadmeter voor kwaliteit. Nellen Schoonmaakdiensten heeft de audit voor de NEN 4400-1 norm, de controle voor de code van verantwoord marktgedrag en de daarbij horende specifieke OSB eisen met succes afgerond. Dat bewijst dat u bij Nellen Schoonmaakdiensten op een uitstekende prijs-/prestatieverhouding kunt (blijven) rekenen.

Mocht er toch iets niet geheel naar wens verlopen, willen wij u vragen dit door middel van een formulier kenbaar te maken. Elk formulier wordt serieus behandeld en we streven erna om uw klacht zo spoedig mogelijk op te lossen.

Klik hier om het formulier te openen.

interieurverzorgster maakt muur schoon met schoonmaakuitrusting op de achtergrond
medewerker stofzuigt grote vloer nellen schoonmaak
schoonmaakster maakt deur tandarts schoon oss
medewerker van nellen dweilt een vloer
bedrijfsverzamelgebouw schoonmaken nellen den bosch
medewerkers van nellen maken tandartspraktijk in oss schoon
vloer utiliteit schoonmaken
glasbewassing nellen schoonmaak oss

BLIJE KLANTEN

auping bedden schoonmaak logo
gezondheidscentrum heesch ceres logo
begra magazijninrichting oss logo
logo sint jozefoord verzorgingshuis
caspar de haan onderhoud en renovatie logo
cse cargo service europ logo
vos logistics oss logo
tandarts steenbergen logo oss
gemeente den bosch logo
van wanrooij warenhuys waardenbug logo nellen
afb international oss logo
logo centrum tandzorg 's-hertogenbosch