Nellen Bellen
073 534 26 00
Onze vacatures

Voor tevreden opdrachtgevers én medewerkers

Iedereen kent de blauwe en groene bedrijfskleuren van Nellen Schoonmaakdiensten uit Nuland. Binnen de bedrijfsmuren heeft eigenaar Angel Nellen zijn zaken uitstekend op orde.....

Nellen Schoonmaakdiensten verzorgt de schoonmaak voor bedrijven, instellingen en gemeenten door het hele land. Om die diversiteit aan opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen, beschikt Angel over een arsenaal aan schoonmaakmachines en reinigingsmiddelen. “Zoals je ziet, hebben we hier een oplossing voor elke schoonmaakuitdaging. Maar deze technieken en producten vormen maar voor een deel onze toegevoegde waarde. We maken het verschil vooral door schouder-aan-schouder met opdrachtgevers op te trekken. Daardoor komen we tot slimme oplossingen voor de lange termijn en zetten we écht zoden aan de dijk.”

OSB-keurmerk
Tijdens de rondleiding stopt Angel bij een bordje met het OSB-keurmerk. “Dat keurmerk heeft drie belangrijke pijlers: de SNA-norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en schoonmaakspecifieke eisen, zoals het hebben van de juiste verzekeringen en het naleven van de cao. Door dit keurmerk weten opdrachtgevers honderd procent zeker dat ze te maken hebben met een betrouwbaar schoonmaakbedrijf.”

Goede werkgever
Naast een betrouwbare partner voor zijn opdrachtgevers, wil Angel ook een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers. Daarbij zorgt de huidige krapte op de arbeidsmarkt voor veel uitdagingen. Zéker in de schoonmaakbranche, vertelt de ondernemer.

“Schoonmaakwerk is voor veel mensen niet hun droombaan. Bovendien heeft iedereen zijn eigen wensen als het gaat over werkdagen en -tijden. Daar probeer ik - samen met onze opdrachtgevers - zo creatief mogelijk naar te kijken. Daarnaast zoeken we voortdurend naar innovaties en nieuwe technieken die zwaar schoonmaakwerk lichter en eenvoudiger maken. Pas als opdrachtgevers én medewerkers blij en tevreden zijn, ben ik dat ook.”

stofzuigen op kantoor

BLIJE KLANTEN
van wanrooij warenhuys waardenbug logo nellen
Jaga klimaat ontwerpers den bsoch
gemeente den bosch logo
van den bosch transporten logo nellen
cse cargo service europ logo
gemeente bernheze logo
caspar de haan onderhoud en renovatie logo
brabant wonen oss logo
detron it dienstverlening den bosch
van munster recyclers heesch logo
logo sint jozefoord verzorgingshuis
afb international oss logo