Nellen Bellen
073 534 26 00
Onze vacatures

Wees slim: begin meteen met goed onderhoud

Als u de portemonnee trekt voor een prachtige vloer, strakke kunststof kozijnen of mooie gevelbekleding, dan doet u dat niet voor niets. U kiest voor uitstraling. Ik ken weinig mensen die het niet erg vinden als het er vijf jaar later lelijk uitziet. Daarom is een goed onderhoudsplan heel belangrijk. 

Door te kiezen voor goed schoonmaakonderhoud houdt u alles wat u kocht omdat het mooi was, ook écht mooi. Het is moeilijk te begrijpen dat mensen veel geld willen uitgeven aan iets dat ze mooi vinden, maar vervolgens bezuinigen op onderhoudskosten.  

Bescherming 

Als u bijvoorbeeld kiest voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium of stalen gevelbekleding en er daarna tien jaar niets aan doet terwijl de zon er lekker op schijnt, dan wordt het flets. Als u houten kozijnen had gehad, had u in die periode al twee of drie keer de schilder op bezoek gehad. Waarom zou u schoonmaakonderhoud anders aanpakken?  

Onderhoud

Niemand leest het natuurlijk, maar vaak staat in de garantiebepalingen van gevelbekleding, kozijnen en dakkoepels dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is. Dat is niet voor niets. Het is niet voldoende om het af te laten nemen door de glazenwasser. Er komt meer bij kijken. Maar we hebben vaak meegemaakt dat klanten daar pas achter kwamen toen het te laat was. Het materiaal kreeg niet de bescherming die het verdiende en om het weer mooi te krijgen was alsnog de schilder nodig. Soms nemen mensen dan ook genoegen met een veel minder mooi resultaat, maar dat is niet waarvoor u de investering in eerste instantie deed.  

Vloeren

Ook veel vloeren hebben goed onderhoud nodig, vanaf het allereerste begin. Natuursteen is daar een duidelijk voorbeeld van. En als u bij tapijt wacht tot het er niet meer uitziet, is de kans groot dat het is versleten door het zand dat er nooit goed uitgehaald is. Ook linoleum, pvc en gietvloeren hebben een onderhoudsplan nodig. De juiste mate van onderhoud verlengt de levensduur met heel veel jaren, dus die financiële investering haalt u er wel uit.  
 
Het is dus heel slim om ons meteen om advies te vragen en het onderhoud goed te plannen. Ook al ziet het er op dat moment nog prachtig uit; probeer daar doorheen te kijken en kijk naar de toekomst, voordat het te laat is. Schoonmaakonderhoud is veel meer dan ramen wassen.    

nellen schoonmaakdiensten nuland

BLIJE KLANTEN
wetering infra logo heesch
afb international oss logo
kemkens oss logo
gezondheidscentrum heesch ceres logo
van wanrooij bouw en ontwikkeling logo
Centrum traject en bemoei zorg logo
tandarts steenbergen logo oss
logo sint jozefoord verzorgingshuis
brabant wonen oss logo
van wanrooij warenhuys waardenbug logo nellen
auping bedden schoonmaak logo