Home Blog Nellen Schoonmaakdiensten en Van der Valk Hotel Nuland verlengen hoofdsponsoring Be Quick

Hoofdsponsoring DKV Be Quick met drie jaar verlengd

7 april 2014

Donderdag 3 april ondertekenden Martien Heinrichs van Van der Valk Hotel Nuland en Peter Nellen een nieuwe sponsorovereenkomst met Be Quick. Ook de komende drie jaar pronken beide bedrijven op de shirts van de Nulandse korfbalvereniging.

Hoofdsponsoring DKV Be Quick met drie jaar verlengd

Peter Nellen: “We zijn als bedrijf van oudsher lokaal betrokken en onderstrepen dat door de sponsoring van Be Quick. Bovendien is het bijzonder dat we ook hierin samen kunnen optrekken met Van der Valk.” Martien Heinrichs, general manager van Hotel Nuland, onderstreept die woorden: ”Ook wij dragen graag ons steentje bij aan de lokale gemeenschap. Bij Be Quick korfballen zo’n 250 Nulanders, van jong tot wat ouder. Het is een bloeiende vereniging!”


Nellen en Heinrichs maakten bij de verlening van hun sponsoring bekend het eerste team nieuwe trainings- en wedstrijdoutfits te schenken. Op de nieuwe outfits zal het nieuwe logo van Van der Valk Hotel Nuland te zien zijn. Na de ondertekening van de nieuwe sponsorovereenkomst, boekte het eerste team van Be Quick ook een sportief succes: zij bereikten door een 15-12 overwinning op Altior de halve finale van de beker.Terug naar nieuwsoverzicht